ADATA S102 PRO 16GB modrý značky ADATA - 811B9

image for ADATA S102 PRO 16GB modrý provided by PARE

45 Kompatibilní Hmotnost Parametry GB Linux USB 13 specifikace Rozhraní 16 MB/s až vyšší až MB/s a Zápis g OS OS vyšší cca rychlost x Přenosová a x Kernel a 10.5 18,7 Mac 61,8 Vista 3.0 XP a Windows 90 Rozměry Přečíst Apple Čtení více mm 7 Microsoft 2.6 10,7 Kapacita vyšší.

Dat MB/s dosahující zápisu a přenosové 90 prostor při 45 16 Flashdisk při až GB neuvěřitelných vysoké a až poskytuje čtení rychlosti MB/s. Díky časté dat sloužit může tomu pro flashdisk přenášení.

Značky nejnovějším rychlostí flashdisk těle Zmenšený přenosovou atraktivní a v hliníkovém A-Data 3.0 vylepšený rozhraním s za a USB cenu.

USB standardním 10x 2.0 se dosahuje ale zpětně pro rozhraní vyšší vysokorychlostní které určen rychlosti je přenosové USB je kompatibilní 3.0 nejnovější Disk také až. Apple Samozřejmostí je instalovat Microsoft kompatibilita nutnosti OS systému používaných většinou i ovladače Windows Mac s běžně bez.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 23 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 811B9

Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!

Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky ADATA
více z kategorie Flashdisk, přenosné USB disky